BejelentésKelenvölgyi Kék-tó HITEKA Horgász Egyesület
Budapest, XI. ker. Kéktó tér


Hírek
tilalmi időszak

2017.október 07-én 07:00- ig

telepítés

2017.október 03-én 2,40 mázsa ponty került a tóba

Telepítés

2017.augusztus 31-én 2,60 mázsa ponty került a tóba.
Tisztelt Horgásztársak/ Egyesületi tagok!

!!!VÁLTOZOTT A HORGÁSZREND 2018. február 15-tól!!

PONTYMATRAC ÉS SEBFERTŐTLENÍTŐ HASZNÁLATA KÖTELEZŐ

Közgyűlés határozata alapján a keszeg elvitele 2018. június 30 TILOS

Éves Állami Horgászjegy váltható minden csütörtökön a Kelenvölgyi Közösségi Ház, 1116 Budapest, Kardhegy u. 2. illetve a FŐHESZ honlapján lévő időpontban.

Kelenvölgyben sok sok családi ház tövében van egy ici-pici mini tó. Neve is van, úgy hívják, hogy Kék-tó. Itt volt már a múlt század elején is, hiszen valamikor agyagot bányásztak ezen a részen. A bányatónál halálos baleset történt.Későbbiekben bekerítették,azóta horgásztóként üzemel. HITEKA Horgászegyesület kezeli a tavat. A tó 4-5 m mélységű" (Az egész kerület nincs több, 250 méternél, területe közel 3.000 m2.Csendes, barátságos környezet.

Az egyesület hivatalos neve: KELENVÖLGYI KÉK-TÓ HITEKA HE.Kelenvölgyi Kék-tó HITEKA Horgász Egyesület 1954.

Története szorosan összefügg két gyár - EMAG és HITEKA – összevonásával, történetével. A két egyesület összevonása után, az EMAG megszűnt, és a HITEKA HE. lett a jogutód. 2001-ben pedig névkiegészítés történt, Kelenvölgyi Kék-tó HITEKA HE. névre Az egyesület sport és hobbi horgásztevékenységet folytat. Vízkezelőként a Kéktó téren található horgásztavon biztosítja tagja és a környéken lakó, horgászatot kedvelők részére, a horgászati lehetőségeket. Gondozza a tavat és környékét. Képviseli az egyesület érdekeit a Fővárosi Horgász Egyesületben, és biztosítja a horgászathoz szükséges dokumentumokat.


Üzenetküldés
scjo1956@gmail.hu

E-mail címed:
Szöveg:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!