BejelentésKelenvölgyi Kék-tó HITEKA Horgász Egyesület
Budapest, XI. ker. Kéktó térHírek
Területi engedély

2017 évi állami horgász jegy az alábbi helyeken váltható: FŐHESZ (1119 Budapest, Bornemissza utca 5) Kelenvölgyi Közösségi ház (1116 Budapest, Kardhegy utca 2.) minden csütörtökön 16.00 és 18.00 között. Az éves területi jegy a tóra a Kelenvölgyi Közösségi Házban (1116 Budapest, Kardhegy utca 2.) minden csütörtökön 16.00 és 18.00 között váltható.
Kelenvölgyben sok sok családi ház tövében van egy ici-pici mini tó. Neve is van, úgy hívják, hogy Kék-tó. Itt volt már a múlt század elején is, hiszen valamikor agyagot bányásztak ezen a részen. A bányatónál halálos baleset történt.Későbbiekben bekerítették,azóta horgásztóként üzemel. HITEKA Horgászegyesület kezeli a tavat. A tó 4-5 mély (Az egész kerület nincs több, 250 méternél.)Csendes, barátságos környezet.

Az egyesület hivatalos neve: KELENVÖLGYI KÉK-TÓ HITEKA HE.

/

Kelenvölgyi Kék-tó HITEKA Horgász Egyesület 1954./

/

Története szorosan összefügg két gyár - EMAG és HITEKA – összevonásával, történetével. A két egyesület összevonása után, az EMAG megszűnt, és a HITEKA HE. lett a jogutód. 2001-ben pedig névkiegészítés történt, Kelenvölgyi Kék-tó HITEKA HE. névre Az egyesület sport és hobbi horgásztevékenységet folytat. Vízkellőként a Kéktó téren található horgásztavon biztosítja tagja és a környéken lakó, horgászatot kedvelők részére, a horgászati lehetőségeket. Gondozza a tavat és környékét. Képviseli az egyesület érdekeit a Fővárosi Horgász Egyesületben, és biztosítja a horgászathoz szükséges dokumentumokat.


Üzenetküldés
Üzenetek

E-mail címed:
Szöveg:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!